Feriepartner Fyn

Sommerhuse på Fyn, Ærø, Langeland, Als, i Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland og Limfjorden

Feriepartner Fyn er et selvstændigt bureau med mere end 40 års erfaring inden for udlejning af sommerhuse.

Vi - Torben, Jane, Arne, Marianne, Henning, René, Lene, Alvin, Karl og Jimmy - sætter en ære i at kende alle vores huse og give dig den helt rigtige vejledning, når sommerhuset skal udvælges. Troværdighed og et højt serviceniveau er nogle af de værdier, vi sætter allerhøjest.

Vi holder til i Middelfart på Fyn, men udlejer også sommerhuse ved Limfjorden, i Midtjylland og i Sønderjylland, og vi har således huse i mange dele af Danmark. Det gør, at vi kan tilbyde et meget varieret udvalg af sommerhuse i områder med deres helt eget særpræg. Vi har alt lige fra små hyggelige og strandnære huse til store luksushuse med pool og giganthuse, velegnet til familietræf og store festarrangementer.
Skal ferien være lidt ud over det sædvanlige, tilbyder vi desuden slotsferie på nogle af Danmarks smukkeste slotte på Fyn, i Sønderjylland, ved Limfjorden og på Sjælland.

Hos os kan du booke en eventyrlig ferie på bl.a. Egeskov Slot, Valdemars Slot, Jerstrup Herregård, Hønnerup Hovgaard, Lungholm Slot, Lerchenborg Slot, Tranekær Slot, Schackenborg Slot og Risinge Herregård.

Vi glæder os til at give jer en dejlig ferie.

Kontaktinfo:
Feriepartner MOB
Hasselvænget 1
5500 Middelfart
Tlf: +45 6441 2322
info@mob.dk
www.feriepartner.dk/fyn
www.feriepartner.dk/limfjorden

 

Kontakt Feriepartner Fyn

Hvordan skal vi kontakte dig?
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Ugyldigt telefonnummer
+45
Ugyldig e-mailadresse
Send

Luk