Udlejning af dit sommerhus

Udskriv
Udlejning af dit sommerhus


Optimal service

Feriepartner ønsker en personlig og imødekommende kontakt med både ejere og lejere. Mange af vore sommerhusejere har været med siden starten, og vi sætter en ære i altid at kunne servicere vores ejere bedst muligt, da det er jer, der danner grundlaget for vores eksistens. Feriepartner har gennem en lang årrække opbygget et indgående lokalkendskab og er derfor i stand til at yde vore gæster og husejere den optimale service i alle vore lokalområder.


Udlejningsaftale
Når du vælger at udleje dit feriehus ud gennem Feriepartner, bliver der udfærdiget en skriftlig aftale med det lokale Feriepartner bureau for et år af gangen. Her fastlægges de enkelte sæsonpriser for udlejningen og samtidig planlægges samarbejdet omkring udlejningen af sommerhuset.


Dine lejere

Når du udlejer dit sommerhus gennem Feriepartner, står dit lokale Feriepartner bureau for alt det praktiske, men det skal dog pointeres, at det er dine lejere. Det er derfor vigtigt, at sommerhuset altid er i bedst mulig stand, så kunderne får en god oplevelse og at dit hus derfor er let at leje ud igen.


Egen brug af feriehuset
Som husejer har du selvfølgelig ret til selv at benytte sommerhuset. Dette skal blot meddeles på udlejningsaftalen eller efter nærmere aftale med det lokale bureau, ligesom det er vigtigt at give besked, hvis du selv er i huset over en weekend eller lignende. Der kommer ofte kunder ind fra gaden som ønsker et sommerhus, og det er ærgerligt for alle parter, hvis huset ikke er tilgængeligt, når kunden når frem til sommerhuset.


Prispolitik
En fornuftig prispolitik sikrer en optimal udlejning af feriehuset på årsbasis. Godt nok er sommerhuse en eftertragtet ferieform, men for at bevare det positive omdømme skal vi holde priserne på et realistisk niveau, også for at sikre din belægning hen over sæsonen.


Fornuftigt prisleje

Vi har den personlige kontakt og ved, hvad kunderne finder rimeligt at betale for sommerhuset. Derfor - lyt til dit lokale bureau´s prisforslag. Det har vist sig at give det bedste udlejningsresultat. Naturligvis er vi altid lydhøre overfor dine prisønsker. En tilfredsstillende løsning finder vi helt sikkert frem til.

Hvem er Feriepartner?

Feriepartner Danmark er en sammenslutning af en række selvstændige udlejningsbureauer.

Gratis udlejningstjek

Overvejer du at udleje dit sommerhus? Få et gratis og uforpligtende udlejningstjek af dit sommerhus!