Hvorfor vælge os?

Udskriv
Hvorfor vælge os?

Mange års erfaring
MOB Sommerhusudlejning er et privatejet udlejningsbureau med mere end 30 års erfaring fra udlejningsbranchen. Vi har specialiceret os i udlejning på hele Fyn, Langeland og i Sydøstjylland, og er et seriøst alternativ til de efterhånden meget store landsdækkende udlejningsbureauer. Vi har den erfaring og ekspertise, der skal til for at give dig en god udlejning, og så er vi naturligvis medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening.

Ærlighed varer længst
Vi er vant til, at et ord er et ord, og at man aldrig skal love mere end man kan holde. Vi giver vores husejere et realistisk bud på deres udlejningsmuligheder, og er kun interesserede i langvarige samarbejdsaftaler.

Vi er lokale
Udgangspunktet for vores forretning er nærhed og lokalkendskab. Derfor har vi etableret flere servicekontorer rundt om i ferielandet og ansat servicepersonale til at efterse vores feriehuse i lokalområderne. På denne måde er vi altid lige i nærheden af vores gæster og de feriehuse, vi udlejer og passer på.

God Service
Vi tilbyder at efterse dit feriehus gratis efter hver udlejning. Såfremt du bor langt væk eller blot vil spares for besværet, kan vi også sørge for vinteropsyn, vinduespudsning samt græsslåning.

Effektiv og bred markedsføring af dit hus
En forudsætning for en god udlejning er effektiv markedsføring og synlighed. MOB Sommerhusudlejning sørger for at præsentere dit hus i vores flotte farvekatalog samt direkte på vores internetside. Vi deltager på diverse messer i fællesskab med de øvrige Feriepartnermedlemmer, og markedsfører os igennem vores lokale kontorer i Hamburg og Holland.

Godt købmandsskab
Vi har de sidste år bevist, at det er muligt at gå imod strømmen og opnå en god og tilfredsstillende udlejning selvom markedet generelt er i tilbagegang. Dette mener vi skyldes, at vi tror på gamle dyder i form af et højt serviceniveau overfor både ejere og lejere og på et godt produkt i form af gode huse til rimelige priser.

Lav provision
Vi kan, fordi vi er små og vågne, og fordi vi udlejer direkte til vores gæster, holde et moderat omkostningsniveau. Vi kan derfor tilbyde vores husejere at udleje deres huse for markedets laveste provision for professionel udlejning. På denne måde kan vi tilbyde vores gæster gode priser som ligger langt under det vores store, landsdækkende kolleger kan tilbyde, og det smitter af på udlejningen!

Det er jer, der bestemmer!
Udlejning af feriehuse er en tillidssag, derfor er det ejerne, der er i højsædet hos MOB Sommerhusudlejning. Du behøver derfor ikke at undvære din(e) årlige ferie(r) i dit feriehus. Vi accepterer gerne reservering af dit eget feriehus, når blot vi får besked herom.

Døgnåben
Hos os sover telefonen aldrig! Vi står altid telefonisk til rådighed uden for normal åbningstid, og kan på grund af vores tilstedeværelse i lokalområdet hurtigt klare alle problemer.

Mange stamgæster
Vi henvender os til familier og par, primært fra Tyskland, og har et stort register af gode, trofaste stamgæster, som henvender sig igen år efter år for at bestille et af vores dejlige feriehuse til årets bedste uger.

Kort sagt, henvender vi os til dig som foretrækker en god og seriøs lokal samarbejdspartner i forbindelse med udlejning af dit feriehus.