Vestfyn - Sommerhuse på Vestfyn

Udskriv
Vestfyn - Sommerhuse på Vestfyn


Vestfyn - børnevenlig ferie i sommerhus

Omkring Assens ligger sommerhusområderne Sandager Næs, Assens Sommerby og Saltofte Strand. Sandager Næs er et mindre sommerhusområde nord for Assens med sommerhuse tæt ved den børnevenlige strand. På Sandager Næs Camping er der mulighed for at købe ind, leje cykler og kanoer og børnene kan boltre sig i det lille udendørs badeland. Assens Sommerby ligger kun 1 km fra Assens centrum. Her ligger sommerhuse på små hyggelige grunde tæt ved stranden og marinaen i Assens. Saltofte Strand ligger lige syd for Assens og her er stranden i særklasse.

Købstaden Assens er velbevaret med mange dejlige butikker, restauranter, museer og gallerier. Her ligger lystbådehavn og en badestrand lige for enden af hovedgaden. I forlængelse af lystbådehavnen er udstykket et nyt sommerhushusområde med luksussommerhuse beliggende direkte til stranden.

Syd for Assens ligger halvøen Helnæs, som er et unikt naturområde.
Her er landlig idyl for alle pengene og en helt speciel natur med stejlkyster, smukke naturstrande og et bakket landskab. Helnæs har et lille område med sommerhuse på den sydlige del af øen.

 

Helnæs

Helnæs

Sommerhuse på Fyn

 • Sommerhus M64226, Vejlby Fed
  Sommerhus: Vejlby Fed 3.548 DKK » Læs mere
 • Sommerhus M642894, Båring Vig
  Sommerhus: Båring Vig 4.276 DKK » Læs mere
 • Sommerhus M70228, Borgnæs
  Sommerhus: Borgnæs 3.103 DKK (3.438) » Læs mere
 • Sommerhus M64195, Bogense
  Sommerhus: Bogense 2.538 DKK (2.811) » Læs mere
 • Sommerhus M64365, Varbjerg/Bro Strand
  Sommerhus: Varbjerg/Bro Strand 4.318 DKK (4.788) » Læs mere
» Vis flere tilbud fra Feriepartner