Tåsinge

Udskriv
Tåsinge


Tåsinge - ren idyl


Tåsinge er en ø i det sydfynske øhav, som er forbundet med Fyn ved Svendborg via Svendborgsundbroen. Tåsinge er kendt for sine hyggelige landsbymiljøer, herregårdslandskaber og æbleplantager.


Troense
I Troense på Tåsinge er gaderne fyldt med fredede, gamle bindingsværkshuse og velholdte frugthaver. Byen, som ligger på Tåsinges østside, er sammen med Vindeby blandt de største byer på Tåsinge. 


Valdemar Slot på Tåsinge
En allé fører fra Troense til Valdemar Slot, som er Danmarks største, privatejede slotsanlæg. Slottet byder på flere forskellige museer, fx et jagt- og trofæmuseum og et museum for legetøj. Valdemar Slot på Tåsinge blev bygget af Christian den Fjerde i 1639-1644. Feriepartner MOB udlejer to unikke ferieboliger på Valdemar Slot: Feriebolig M68010 og Feriebolig M68011


Bregninge Kirke
På den nordlige del af Tåsinge er terrænet meget kuperet. Bregninge Kirke ligger på Tåsinges højeste punkt og kirkens tårn byder på en smuk udsigt over det sydfynske øhav. Som feriegæst på Tåsinge er det et must at opleve denne overvældende udsigt.


Vindeby
Den nordligste del af Tåsinge er tæt bebygget. Parcelhuskvarterer dominerer det tidligere færgested Vindeby, hvor den 38 år gamle og 40 meter høje søjlebro over Svendborgsund gør Tåsinge landfast med Fyn. Vindeby er ligesom Troense en forstad til Svendborg.


Sommerhus på Tåsinge
Feriepartner MOB udlejer sommerhuse på Tåsinge. Søg et sommerhus på Tåsinge på forsiden, eller se vores udvalg af sommerhuse på Tåsinge her.  

 

Valdemar Slot på Tåsinge

Søg et hus på Fyn

Sommerhuse på Tåsinge

» Vis flere tilbud fra Feriepartner