Sommerhuse i Sønderjylland

Udskriv
Sommerhuse i Sønderjylland


Sønderjylland - smuk natur, hyggelige byer og seværdigheder

I det sønderjyske ligger sommerhusområderne i smukke, bakkede omgivelser fra Haderslev i nord og helt ned til Gråsten og Fjensborg Fjord i syd.


Diernæs Strand

Midt mellem Haderslev og Aabenraa ligger Diernæs Strand, et dejligt ferieområde med fin badestrand, restaurant og indkøbsmuligheder på Vikær Camping. Købstaden Haderslev ligger ca. 10 km fra Diernæs med et spændende handelsliv, caféer og restauranter.

Strand Sønderjylland
Loddenhøj
Nord for Aabenraa ligger sommerhusområdet Loddenhøj. Her ligger sommerhusene på dejlige store grunde og tæt ved en meget børnevenlig strand. Området har desuden en restaurant, en campingplads og et feriecenter, hvor badelandet må benyttes af områdets gæster mod betaling. Ikke langt fra sommerhusområdet ligger den lille by Løjt Kirkeby, hvor det er muligt at handle.


Skarrev
Lige nord for Aabenraa ligger dette lille feriehusområde med en pragtfuld udsigt over vandet. Vil man have fred og ro, er dette område lige sagen. Den smukke købstad Aabenraa ligger få kilometer fra området med mange spændende butikker, restauranter og et stort nyt badeland.

Se vores udvalg af sommerhuse i Sønderjylland.


Gråsten og Flensborg Fjord
Syd for Gråsten ligger sommerhusområderne Vemmingbund og Renbjerg. Vemmingbund er et aktivt område med minigolf, restaurant, legeplads, cafeterie og en dejlig børnevenlig badestrand. I Gråsten har du mulighed for at bo lige ud til den hyggelige havn og tæt ved centrum. Her ligger de nybyggede luksus ferielejligheder med en fantastisk udsigt over vandet.

Se vores udvalg af sommerhuse i og omkring Gråsten.
Se vores udvalg af sommerhuse ved Flensborg Fjord.


Haderslev, Aabenraa og Gråsten er nogle af Sønderjyllands smukkeste byer og bestemt et besøg værd. Aabenraa har en spændende gågade med et alsidigt udbud af specialbutikker, små caféer, spisesteder og et dejligt stort nyt badeland. Om sommeren er der ugentlige ture med vægteren og lokale guider, som berettet om byens historie.


Gråsten Slot er smukt beliggende ned til fjorden og med adgang for publikum til den store park.


Sommerland Syd I Tinglev er Sønderjyllands største forlystelsespark fuld af sjov, fart og spænding for både store og små.

 

Vemmingbund Strand

Vemmingbund Strand

Sommerhuse på Fyn og i Sønderjylland

 • Sommerhus F50323, Hejlsminde
  Sommerhus: Hejlsminde 2.526 DKK (2.790) » Læs mere
 • Sommerhus F503521, Hejlsminde
  Sommerhus: Hejlsminde 2.817 DKK (3.114) » Læs mere
 • Sommerhus F503971, Flovt Strand
  Sommerhus: Flovt Strand 2.521 DKK (3.114) » Læs mere
 • Sommerhus M64312, Varbjerg/Bro Strand
  Sommerhus: Varbjerg/Bro Strand 3.193 DKK » Læs mere
 • Sommerhus M64358, Varbjerg/Bro Strand
  Sommerhus: Varbjerg/Bro Strand 3.124 DKK (3.868) » Læs mere
» Vis flere tilbud fra Feriepartner