Nordvestfyn - Sommerhuse på Nordvestfyn

Udskriv
Nordvestfyn - Sommerhuse på Nordvestfyn


Nordvestfyn - I sommerhus ved skønne Lillebælt

Området omkring Lillebælt byder på alt, hvad hjertet kan begære. Her er dejlige sommerhuse, børnevenlige strande, smukke bøgeskove, imponerende stejlkyster og fiskevenlige bugte og vige.

I bugten Båring Vig nord for Middelfart ligger sommerhusområderne Vejlby Fed, Båring Vig, Båring Sommerland, Varbjerg og Bro Strand. Her finder du sommerhuse i alle kategorier - hvad enten du ønsker et sommerhus direkte til vandet eller et luksussommerhus med spa. Her er landskabet bakket og yndigt, og badestrandene i bugten er særdeles børnevenlige. Du har alle muligheder for en afslappet ferie i skønne omgivelser.

Middelfart, som er områdets største by, er den første by, du møder, når du kører over Lillebæltsbroen til Fyn. Byen oser af atmosfære med hyggelige brostensbelagte gader i den gamle bydel og en stor gågade med mange spændende forretninger. På Kulturøen ved havnen, er der mulighed for at spise med udsigt til Lillebælts to imponerende broer. I Middelfart ligger desuden Danmarks Keramikmuseum Grimmerhus med en udstilling af keramik i verdensklasse, og så er udsigten fra området omkring Grimmerhus helt enestående.

Fiskeriet omkring Lillebælt er helt i top. Her er mulighed for at leje små både samt deltage på en af de mange arrangerede kutterture. Langs havnen og de omkringliggende kyster er der gode muligheder for at fange havørreder i for- og eftersæsonen. Læs mere om lystfiskeri her på vores lokale hjemmeside.

I Fredericia tæt ved Middelfart ligger Fredericia Badeland, som er åbent for turister hele året. En stor del af vores feriehuse på Nord-Vestfyn har gratis adgang til Fredericia Badeland. Om huset har adgang til badeland, fremgår af beskrivelsen.  

Havnemiljø i Middelfart
Havnemiljø i Middelfart