Nordøstfyn - Sommerhuse på Nordøstfyn

Udskriv
Nordøstfyn - Sommerhuse på Nordøstfyn


Nordøstfyn - Ferie tæt på skøn natur

På Nordøstfyn ligger sommerhusområderne Kerteminde Sommerby, Dalby Bugten, Langø og Fyns Hoved.

Kerteminde Sommerby
ligger nord for byen ud til den dejlige Nordstrand og i gå-afstand fra centrum. Sommerhusene ligger her på en skråning på små hyggelige grunde, hvoraf mange har udsigt til Kerteminde bugt. Nordstranden hører til en af Fyns bedste strande.

Kerteminde er den største by i området og absolut et besøg værd, med sine helt specielle sammenbyggede fiskerhuse, smukke sandstrande nord og syd for byen og det hyggelige havnemiljø. Her er spændende butikker og mulighed for en kulinarisk oplevelse på en af de mange restauranter. I Fjord og Bælt Centret i Kerteminde kan man, som det eneste sted i verden, komme tæt på Marsvinet, Danmarks eneste ynglende hval. Man kan også opleve legesyge sæler, spændendeakvarier, udstilling under vandet og rørebassiner med små fisk og krabber. Johannes Larsen Museet ligger med en unik udsigt over vandet. Udover malerens eget hjem og park er her skiftende kunstudstillinger.

Halvøen Hindsholm nord for Kerteminde er et unikt naturområde, hvor man fra spidsen af halvøen kan se helt over til Samsø, når vejret er klart. Her er særdeles gode muligheder for vandreture og lystfiskeri. Her ligger sommerhusområderne Fyns Hoved, Langø og Dalby Bugten.

 

Fjord og Bælt Centret

Fjord og Bælt Centret, Kerteminde

Sommerhuse på Fyn

» Vis flere tilbud fra Feriepartner