Nordfyn - Sommerhuse på Nordfyn

Udskriv
Nordfyn - Sommerhuse på Nordfyn


Nordfyn - Hasmark, Kristiansminde og Tørresø

På det nordlige Fyn ligger feriehusområderne Hasmark, Kristiansminde og Tørresø. Her ligger sommerhusene langs den smukke kyst fra udmundningen af Odense Fjord til havnebyen Bogense. Landskabet er åbent, og her ligger nogle af Fyns bedste badestande omgivet af hyggelige sommerhuse, hvoraf nogle ligger helt ud til stranden. Vælger man at holde ferie her, er der ikke langt til Odense og de to hyggelige købstæder Bogense og Otterup.

Bogense og Otterup er et besøg værd med deres hyggelige sammenbyggede huse, brolagte stræder og mange indkøbsmuligheder. Otterup har en dejlig indkøbsgade, og i Bogense er der en helt speciel stemning ved det ugentlige torvemarked i den smukke gamle bymidte.

Nord for Otterup ligger sommerhusområderne Hasmark og Tørresø, som begge har dejlige badestrande og hyggelige små grusveje. På Hasmark Camping kan man besøge det nyopførte badeland, som er bygget i bedste vikingerstil med den nordiske mytologi som hovedtema. Her er pizzaria, restaurant, spabad og sauna. Du kan leje et sommerhus i området med adgang til Badelandet i Hasmark.

Ønsker du en byferie, kan du leje en hyggelig ferielejlighed ved Bogense Kyst, kun 1 km fra centrum af Bogense og direkte ud til vandet eller en dejlig nybygget luksuslejlighed i Bogense Feriepark lige ud til badestranden og tæt ved Bogense Svømmehal og Fitnesscenter, hvortil du har gratis adgang.

8 km vest for Bogense ligger sommerhusområdet Skåstrup Strand. Her ligger sommerhusene på dejlige store grunde, oftest omgivet af en hæk, og ved stranden er der gode muligheder for at bade og surfe. Uden for sæsonen er her gode fiskemuligheder.

 

Bogense

Sommerhuse på Fyn

 • Sommerhus F50360, Købingsmark
  Sommerhus: Købingsmark 4.098 DKK (5.790) » Læs mere
 • Sommerhus F503854, Broager
  Sommerhus: Broager 3.548 DKK » Læs mere
 • Sommerhus F50387, Nr. Kettingskov
  Sommerhus: Nr. Kettingskov 3.139 DKK (3.472) » Læs mere
 • Sommerhus M642452, Vejlby Fed
  Sommerhus: Vejlby Fed 3.426 DKK » Læs mere
 • Sommerhus F503905, Kelstrup/Hejsager
  Sommerhus: Kelstrup/Hejsager 2.460 DKK » Læs mere
» Vis flere tilbud fra Feriepartner