Midtfyn

Udskriv
Midtfyn


Midtfyn - natur, kunst og spændende seværdigheder


Midtfyn byder med sin natur, sine hyggelige købstæder og seværdigheder på oplevelser for enhver smag.


De Japanske Haver
De Japanske Haver ved Broby på Midtfyn byder på 5.500 m2 og mere end 4.000 planter. Haverne er anlagt med 700 tons natursten efter gamle, japanske traditioner, og I kan samtidig få en smagsprøve på det japanske køkken i havernes café. De Japanske Haver på Midtfyn har åbent fra 1. maj til 30. september.


Ringe by på Midtfyn
Handelsbyen Ringe ligger ved motorvejen mellem Odense og Svendborg på Midtfyn. Byen har mange forskellige interessante butikker og er et godt sted at tage på shoppingtur i ferien. Byen byder også på mange aktiviteter, fx cykler Team Rynkeby hver sommer fra Ringe til Paris til fordel for Børnecancerfonden. Besøg også Ringe Museum og bliv klogere på Midtfyns historie.


Malerkunst på Midtfyn
Midtfyn er kendt for sit rige kunstnerliv og sine mange kunstudstillinger, som kan opleves hele året. I kan finde udstillinger på Kunstportalen, som ikke blot dækker Midtfyn, men hele Fyn.


Den skønne natur på Midtfyn
Det smukke naturområde Tarup-Davinde byder på et utal af søer, som er opstået efter grusudgravninger. Her kan I både bade, fiske, sejle i kano, finde fossiler, lave bål osv. Området er et værd at besøge for alle, der gerne vil have en aktiv ferie på Midtfyn.


Sommerhus på Midtfyn
Feriepartner MOB udlejer mange hyggelige sommerhuse på Midtfyn tæt på alle de vigtigste attraktioner. Søg efter et hus på forsiden, eller se vores sommerhuse på Midtfyn her.

Søg et hus på Fyn

Sommerhuse på Fyn

» Vis flere tilbud fra Feriepartner