Langeland - Sommerhuse på Langeland

Udskriv
Langeland - Sommerhuse på Langeland


Langeland

Hvis du kører over Fyn og fortsætter over broen til Tåsinge og videre til Langeland, vil du hurtigt fornemme den helt specielle atomsfære og stemning, som møder dig på Langeland. Her finder du en venlig lokalbefolkning, som tager den lidt mere med ro end resten af den danske befolkning.

På Langeland finder du de dejligste sandstrande. Sommerhusområderne Ristinge, Hesselbjerg og Spodsbjerg er nogle af de mest populære, med de brede strande og klitter, som minder lidt om Vesterhavskysten. Her ligger sommerhuse for enhver smag, hvad enten man ønsker et lille hyggeligt sommerhus tæt ved vandet eller et skønt luksus sommerhus med spa og sauna.

Hov Strand
Helt ude på nordspidsen af Langeland ligger denne lille koloni af sommerhuse i særdeles rolige og naturskønne omgivelser. Her er dejlig sandstrand og helt unikke fiskemuligheder.

Botoften
Få kilometer fra Tranekær ligger dette mindre sommerhusområde. Her er fin badestrand og særdeles gode muligheder for lystfiskeri.

Spodsbjerg
Spodsbjerg er en af Langelands mest besøgte områder, med byen, havnen, sommerhusene og den skønne sandstrand i umiddelbar nærhed af hinanden. Her er indkøbsmuligheder, fiskebutikker og bådudlejning fra Spodsbjerg Havn.

Bukkemose Strand
På det sydlige Langeland ligger ferieområdet Bukkemose med sommerhuse, campingplads med en lille købmand, bådudlejning, golfbane og fin badestrand. Nærmeste by er Tryggelev med gode indkøbsmuligheder.Ristinge strand

Ristinge/Hesselbjerg
Disse to sommerhusområder ligger på det sydlige Langeland i umiddelbar forlængelse af hinanden. Her ligger Langelands absolut bedste sandstrand med vesterhavslignende klitter. Området ligger få kilometer fra byen Humble, hvor der er gode indkøbsmuligheder og restaurant.

Vesteregn
På Sydlangeland lidt syd for Ristinge/Hesselbjerg ligger dette lille sommerhusområde i smukke, rolige omgivelser. Her er badestrand med badebro og et dejligt fuglereservat umiddelbart i nærheden af området.

Stenodden
Stenodden er Tåsinges eneste sommerhusområde beliggende i særdeles rolige omgivelser på den sydlige del af øen. Området har børnevenlig strand og en dejlig natur med gode vandre- og cykelmuligheder.

Se vores udvalg af sommerhuse på Langeland og Tåsinge 

Lystfiskeri og aktiv ferie
Her er alle muligheder for en aktiv ferie: Golf, kajaksejlads, surfing, dykning og ikke midst lystfiskeri. I for- og eftersæsonen er Langeland et eldorado for lystfiskere. Her er rig mulighed for at leje både og købe grej til sin fiskestang. Mange af vores sommerhuse er specialt indrettet til lystfiskere med frysefaciliteter og fiskerenseplads. Disse huse er i kataloget markeret med et fiskesymbol.

Seværdigheder
Tåsinge og Langeland byder på mange spændende seværdigheder og oplevelser. På Tåsinge ligger det smukke Valdemars Slot, som er Danmarks største privatejede slot med fire museer, gourmetrestaurant og café. Langeland byder på mange små gallerier, museer, kirker og ikke mindst den årlige tilbagevendende Langelandsfestival, med musikoplevelser for hele familien. I Tranekær ligger Tranekær Slot, som er en af øens store attraktioner.

 

Tranekær

Tranekær Slot

Sommerhuse på Fyn og Langeland

» Vis flere tilbud fra Feriepartner