Sommerhuse på Fyn

Udskriv
Sommerhuse på Fyn


Et sommerhus på Fyn er indbegrebet af hygge og dejlig ferieoplevelse


Bindingsværkshus på FynOveralt på Fyn finder du en eventyrlig verden af smukke landsbyer, dejligt havnemiljø og lækker frodig fynsk natur. Krydr det med masser af gamle herregårde og slotte, og du får et smukt udsnit af Danmark. Mange anser Fyn som mellemleddet mellem Jylland og Sjælland, men her tager alle fejl - Fyn er meget mere end det.

I finder en helt speciel atmosfære på Fyn, som er svær at opdrive andre steder. Der er en grund til, at H.C. Andersens fantasi kom fra Fyn; den eventyrlige natur og de spændende landbyer har helt sikkert inspireret H.C. Andersen til at skrive hans eventyr.


Sommerhuse på Fyn via feriepartner-fyn.dk

Feriepartner MOB udlejer mange af Fyns sommerhuse, og derfor kan vi næsten altid finde et sommerhus efter jeres ønsker. Der er plads til alle i et sommerhus på Fyn, og når I alligevel er her, kan I besøge én af de cirka 90 flotte øer, der omkranser Fyn. Vores sommerhuse på Fyn ligger for det meste nær åer, strande og det lækre fynske øhav, så der er ingen undskyldning for ikke at leje et sommerhus på Fyn.

 

Egeskov Slot

Egeskov slot

Sommerhuse på Fyn

» Vis flere tilbud fra Feriepartner