Als

Udskriv
Als


Als - Østjyllands bedste badestrande

I den sydøstligste del af Jylland ligger halvøen Als, en af landets frodigste egne med smukke skove, bakkede landskaber og nogle af Østjyllands dejligste badestrande. Uanset hvor man befinder sig, er havet inden for rækkevidde med ideelle forhold for både badegæster, lystfiskere, sejlere, surfere og dykkere.

Søg efter et ledigt sommerhus på Als.

Købingsmark Strand
På Nordals ca. 2 km fra Nordborg ligger dette dejligt sommerhusområde i særdeles rolige omgivelser og med en skøn sandstrand. Nordborg har et alsidigt handelsliv med mange butikker og restauranter.

Lavensby
På Nordals få kilometer fra Nordborg ligger dette lille sommerhusområde i naturskønne omgivelser. Området har dejlig børnevenlig sandstrand og en campingplads, med en lille butik med brødudsalg.

Nr. Kettingskov
10 km fra Sønderborg mellem Fynshav og Mommark ligger sommerhusområdet Nr. Kettingskov. Området er et dejligt, roligt område med badestrand og kun 3 km fra Fynshav, hvor der er indkøbsmuligheder og restaurant.

Skovmose
På Sydals, lige før man kører ud på halvøen Kegnæs, ligger dette dejlige sommerhusområde i umiddelbar forlængelse af den lille by Skovby. Her er kilometervis af dejlig sandstrand, kiosk, kro og stor tilgængelig legeplads på den nærtliggende Drejens Camping.Augustenborg Fjord

Se vores udvalg af sommerhuse på Als.

Als har 3 større byer, hvoraf Sønderborg er den største og første man møder, når man kører over broen til Als. Her er bl.a. gågade med mange indkøbsmuligheder og et hyggeligt miljø med en historisk stemning. Nordborg ligger på den nordligste del af Als og Augustenborg, som er den mindste af byerne, ligger centralt på øen. Udover et dejligt shoppingliv kan man her opleve markedsdage, høstfester og ikke mindst ringridning, som er en helt speciel sønderjysk tradition.


Seværdigheder
Als summer af kulturhistorie og spændende seværdigheder.
Sønderborg Slot, Historiecenteret på Dybbøl Banke, Dybbøl Mølle og Cathrinesminde Teglværk, hører til blandt de største historiske attraktioner. Sønderborg Slot fortæller den sønderjyske historie, Historiecenteret og Dybbøl Mølle giver indblik i slaget i 1864 og Cathrinesminde Teglværk beretter om fremstillingen af tegl. En af Danmarks nye store attraktioner Danfoss Universe ligger på Nordals. En opleveslespark for hele familien spækket med levende naturfænomener, spændende teknik og sjove aktiviteter.

 

Dybbøl Mølle

Dybbøl Mølle

Sommerhuse på Fyn og Als

 • Sommerhus M70221, Ærøskøbing
  Sommerhus: Ærøskøbing 2.881 DKK » Læs mere
 • Sommerhus M64287, Båring Vig
  Sommerhus: Båring Vig 3.110 DKK (3.850) » Læs mere
 • Sommerhus M65969, Kværndrup
  Sommerhus: Kværndrup 3.708 DKK (4.020) » Læs mere
 • Sommerhus M65016, Føns
  Sommerhus: Føns 2.746 DKK (3.035) » Læs mere
 • Sommerhus M64189, Skåstrup Strand
  Sommerhus: Skåstrup Strand 2.213 DKK » Læs mere
» Vis flere tilbud fra Feriepartner