Lystfiskerferie på Fyn og i Sydøstjylland

Udskriv
Lystfiskerferie på Fyn og i Sydøstjylland


Sommerhusferie for lystfiskere

Vores sommerhuse er velegnet til lystfiskeri
Feriepartner Fyn har masser af sommerhuse tæt på kysten, hvilket giver dig en enestående mulighed for at dyrke lystfiskeri i din ferie. Vi har lystfiskervenlige sommerhuse på Fyn, Langeland, Ærø og Sydøst Jylland. Sommerhusene ligger alle tæt på kysten. Ved at bo i et sommerhus tæt på vandet kan du stå tidligt op om morgenen og næste trille ud til kysten, sætte krogen i vandet og fange aftensmaden. Vi har indrettet en del af vores feriehuse specielt til lystfiskere, hvilket betyder, at huset er udstyret med en fryser samt udendørs rensefacilitet. 

Spørg gerne vores medarbejdere til råds om de bedste lystfiskervenlige sommerhus.

Husk fisketegnet
Alle lystfiskere mellem 18 og 65 år skal medbringe et statsligt fisketegn. Fisketegnet kan købes hos Feriepartner MOB  og på www.fisketegn.dk - det er påkrævet for alle mellem 18 og 65 år. Kortet fås som årskort til kr. 185, ugekort til kr. 130 og dagskort til kr. 40. Hvis du hellere vil fiske i private søer eller åer, kræver det også et særligt kort, der kan købes hos www.dagkort.dk.

Europas bedste fiskeområder
Farvandene omkring Fyn, Langeland, Ærø og langs den østjyske kyst er blandt nogle af Europas bedste fiskeområder. Her er rige muligheder for at fange torsk, rødspætter, hornfisk og ikke mindst havørreder.

Læs mere om Lystfiskerferie i Danmark

Læs mere om lystfiskeri på Fyn her

Havørred Fyn-magasin

Lystfiskervenlige huse

» Vis flere tilbud fra Feriepartner