Kunst

Udskriv
Kunst


Kunst og kultur på Fyn og i Sydøstjylland

Brandts Klædefabrik
Internationalt center for kunst og kultur. Her er skiftende udstillinger med billedkunst, installation, skulptur, fotografi samt de grafiske fag og pressens historie. Handicapvenlig adgang.
www.brandts.dk

Danmarks Keramikmuseum - Grimmerhus
Keramisk kunst - smuk arkitektur - skøn natur. Nordens eneste museum for dansk og international keramisk kunst. Her vises både den faste samling og skiftende udstillinger i verdensklasse.
www.grimmerhus.dk

Fyns Kunstmuseum
Et af landets ældste kunstmuseer med dansk kunst fra slutningen af 1700-tallet og fremefter. I den ældre del af samlingen vægtes værker af fynske kunstnere. Flere særudstillinger året igennem.
www.odmus.dk

Faaborg Museum
Museet blev grundlagt i 1910 af den initiativrige konservesfabrikant Mads Rasmussen, som sammen med de kendte fynske kunstnere, malerne Jens Birkholm, Peter Hansen, Johannes Larsen og Fritz Syberg og billedhuggeren Kai Nielsen skabte en enestående samling, der fik den ideelle ramme, da arkitekten Carl Petersen tegnede den berømte museumsbygning 1912-15.
www.faaborgmuseum.dk

Johannes Larsen Museet
Maleren Johannes Larsens hjem i Kerteminde m. park, vindmølle og flot ny udstillingsbygning med skiftende udstillinger.
www.kert-mus.dk

Koldinghus
Jyllands sidste kongeborg opført i 1268. Efter branden i 1808 har de tilbageblivende ruiner været genstand for restaureringer og indretning af kulturhistorisk museum med løbende kunstudstillinger.
www.koldinghus.dk

Trapholt i Kolding
Museum for moderne kunst, kunsthåndværk, design og møbeldesign.
www.trapholt.dk

 

Trapholt

Sommerhuse på Fyn

» Vis flere tilbud fra Feriepartner