Attraktioner for børn

Udskriv
Attraktioner for børn


Fyn og Sydøstjylland er fuld af sjov for børn

Uanset hvor i området du vælger at holde ferie, er der ikke langt til den nærmeste børneattraktion.

Fjord og Bælt i Kerteminde
Som det eneste sted i verden, kan du her komme helt tæt på Marsvinet - Danmarks eneste ynglende hval. Du kan også opleve legesyge sæler, spændende akvarier, udstilling under vandet og rørebassiner med små fisk og krabber. Prøv også snorkeldykning eller en bådtur.
Billetter med rabat kan købes hos Feriepartner MOB.
Læs mere om Fjord og Bælt

Odense Zoo
Odense Zoo er en af landets smukkeste haver. Rejs gennem flere kontinenter på én dag. Tag til Sydamerika og kom tæt på dødningehovedaberne. Rejs fra Nord- til Sydamerika og mærk varmen i troperne hos søkøerne og kulden hos pingvinerne tæt ved Antarktis, eller spadser gennem Afrika og se løver, chimpanser, zebraer og et væld af fugle på Okavango.
Læs mere om Odense Zoo 

Danmarks Legetøjsmuseum, Valdemars Slot
I smukke omgivelser på Tåsinge i det sydfynske ligger dette museum med en kæmpe samling af legetøj gennem 125 år samt en stor modeljernbane. Skiftende aktiviteter for børn og voksne. legeplads med gamle spil.
Læs mere om Valdemar Slot

Fyrtøjet - Et kulturhus for børn
I centrum af Odense ligger kulturhuset Fyrtøjet, som levende og aktivt formidler
H. C. Andersens eventyr for børn og voksne. Fortælling, sminkning og udklædning. Billed- og musikaktiviteter, eventyrbutik samt en café.
Læs mere om Fyrtøjet

Løvens Hule
Stort og spændende indendørs legeland for børn op til 11 år med bla. klatrevæg og hoppeborg. Separat legeland for de mindste. Hyggelig cafe, hvor I også må spise medbragt mad.
Læs mere om Løvens Hule

Danmarks Jernbanemuseum
I Odense ligger dette 10.000 m2 store anlæg med leg og teknik, oplevelser, opdagelser og nostalgi. Kig ind i Danmarkshistoriens flotteste private salonvogn eller ta' plads på træsæderne i en kupé på 3. klasse. Her er modelbaner, minitog, legeområde, cafeteria, og butik.
Læs mere om Danmarks Jernbanemuseum

Naturama
I Svendborg ligger Fyns nye attraktion for børn og voksne. Moderne naturhistorie i pragtfulde arkitektoniske rammer. Mange børneaktiviteter, café og butik.
Billetter kan købes med 20% rabat hos Feriepartner MOB.
Læs mere om Naturama

Reposition toolbar Home
Sign out

Madsby Legepark - Fredericia
Madsby Legepark er en grøn oase med masser af sjove aktiviteter og legemuligheder for børn i alle aldre. Der er bl.a. en asfalteret mooncar-bane, en kæmpestor sandlegeplads og en lille dyrepark.
Læs mere om Madsby Legepark

Nicolai for børn - Kolding
Nicolai for børn er som en skattekiste indenfor børnekultur. I børnekulturhuset må børn og deres voksne udfolde sig frit og bruge deres kreative evner præcis, som de har lyst til. Det er også muligt at spise sin medbragte madpakke eller besøge Nicolai Café.
Læs mere om Nicolai for børn

Danfoss Universe
Oplev Danmarks nyeste oplevelsespark spækket med levende naturfænomener, spændende teknik og sjove aktiviteter. Tilbring en spændende dag med hele familien og bliv klogere på naturens kræfter. Parken ligger på Als i Sønderjylland
Læs mere om Danfoss Universe

Børnevenlige huse

» Vis flere tilbud fra Feriepartner