Velkommen hos Feriepartner MOB

Udskriv
Velkommen hos Feriepartner MOB


Feriepartner MOB - sommerhuse på Fyn, Ærø, Langeland, Als, i Sønderjylland, Østjylland og ved Limfjorden

Feriepartner MOB er et selvstændigt feriehusbureau med mere end 30 års erfaring inden for udlejning af feriehuse. Vi - Lene, Jane, Henning, Torben, Rene, Karl og Marianne - sætter en ære i at kende alle vores huse og give dig den helt rigtige vejledning, når feriehuset skal udvælges. Troværdighed og et højt serviceniveau er nogle af de værdier, vi sætter allerhøjest.

Vi holder til i Middelfart på Fyn, men udlejer også sommerhuse ved Limfjorden, og vi har således huse i mange dele af Danmark. Det gør, at vi kan tilbyde et meget varieret udvalg af feriehuse i områder med deres helt eget særpræg. Vi har alt lige fra små hyggelige og strandnære huse til store luksushuse med pool.

Skal ferien være lidt ud over det sædvanlige, tilbyder vi desuden slotsferie på nogle af Danmarks smukkeste slotte i Sønderjylland, ved Limfjorden og på Sjælland. Hos os kan du booke en eventyrlig ferie på Egeskov Slot, Valdemars Slot, Harridslevgaard Slot, Hønnerup Hovgaard, Lerchenborg Slot, Tranekær Slot, Schackenborg Slot eller Kokkedal Slot. 

Vi ønsker jer en rigtig god ferie i sommerhus.

 

Sommerhusudlejning hos Feriepartner MOB

      

Feriepartner MOB
Hasselvænget 1
5500 Middelfart
Tlf: +45 6441 2322
info@mob.dk
www.feriepartner.dk/fyn
www.feriepartner.dk/limfjorden

 

Team Feriepartner MOB

Om Feriepartner MOB

Feriepartner MOB er medlem af Danmarks største sammenslutning af lokale feriehusudlejere, Feriepartner Danmark, der står for udlejning af ca. 5000 feriehuse over hele landet.

Sommerhuse på Fyn og i Sydøstjylland

» Vis flere tilbud fra Feriepartner