Velkommen hos Feriepartner MOB

Udskriv
Velkommen hos Feriepartner MOB


Feriepartner MOB - sommerhuse på Fyn, Ærø, Langeland, Als, i Sønderjylland, Østjylland og ved Limfjorden

Feriepartner MOB er et selvstændigt bureau med mere end 40 års erfaring inden for udlejning af sommerhuse. Vi - Torben, Jane, Arne, Marianne, Henning, Rene, Lene, Alvin, Karl og Jimmy - sætter en ære i at kende alle vores huse og give dig den helt rigtige vejledning, når sommerhuset skal udvælges. Troværdighed og et højt serviceniveau er nogle af de værdier, vi sætter allerhøjest.

Vi holder til i Middelfart på Fyn, men udlejer også sommerhuse ved Limfjorden, i Midtjylland og i Sønderjylland, og vi har således huse i mange dele af Danmark. Det gør, at vi kan tilbyde et meget varieret udvalg af sommerhuse i områder med deres helt eget særpræg. Vi har alt lige fra små hyggelige og strandnære huse til store luksushuse med pool og giganthuse, velegnet til familietræf og store festarrangementer.

Skal ferien være lidt ud over det sædvanlige, tilbyder vi desuden slotsferie på nogle af Danmarks smukkeste slotte på Fyn, i Sønderjylland, ved Limfjorden og på Sjælland. Hos os kan du booke en eventyrlig ferie på bl.a. Egeskov Slot, Valdemars Slot, Jerstrup Herregård, Hønnerup Hovgaard, Lungholm Slot, Lerchenborg Slot, Tranekær Slot, Schackenborg Slot og Risinge Herregård.

Vi ønsker jer en rigtig god ferie.

Sommerhusudlejning hos Feriepartner MOB

      

Feriepartner MOB
Hasselvænget 1
5500 Middelfart
Tlf: +45 6441 2322
info@mob.dk
www.feriepartner.dk/fyn
www.feriepartner.dk/limfjorden

Om Feriepartner MOB

Feriepartner MOB er medlem af Danmarks største sammenslutning af lokale feriehusudlejere, Feriepartner Danmark, der står for udlejning af ca. 5000 feriehuse over hele landet.

Sommerhuse på Fyn og i Sydøstjylland

  • Sommerhus F50360, Købingsmark
    Sommerhus: Købingsmark 4.098 DKK (5.790) » Læs mere
  • Sommerhus M64311, Varbjerg/Bro Strand
    Sommerhus: Varbjerg/Bro Strand 3.774 DKK » Læs mere
  • Sommerhus M64189, Skåstrup Strand
    Sommerhus: Skåstrup Strand 2.213 DKK » Læs mere
» Vis flere tilbud fra Feriepartner